Facebook-Copy Created with Sketch. Instagram-Copy Created with Sketch. Group 8 Created with Sketch. Group 8 Created with Sketch. Group 8 Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. Group 8 Created with Sketch.

Trouwbussen en trouwauto's huren, betaalbare oldtimer verhuur

Huur eenvoudig diverse trouwbussen of een trouwauto voor jouw bruiloft of evenement!

Voordelen van LoyaltyRide voor oldtimer huur

Via LoyaltyRide huur je veilig en betrouwbaar trouwbussen en trouwauto’s van de eigenaar.

Betrouwbare community

Alle verhuurders zijn gescreend. Betalingen vinden plaats via ons beveiligde platform. De verhuurder ontvangt de betaling pas nadat de trouwauto of trouwbus is verhuurd.

Lekker dichtbij

Met een groot aanbod vind je altijd wel beschikbare trouwbussen bij jou in de buurt. Boek een trouwbus of trouwauto en stap terug in de tijd!

Makkelijk zoeken en reserveren

Met de juiste zoekfilters ontdek je snel een trouwbus of trouwauto in jouw regio. Daarna regel je eenvoudig alles online.

Ruime keuze

Onze verhuurders gunnen iedereen een rit in een oldtimer. Zowel bedrijven als particulieren staan voor je klaar. Je vindt trouwbussen en trouwauto’s in alle soorten en maten.

Hoe werkt huren?

Zoek jouw trouwauto

Filter het aanbod van de oldtimer verhuur door je postcode in te vullen. Zoek vervolgens de trouwauto die past bij jouw wensen.

Verzend een huurverzoek en reserveer de trouwauto

Maak vrijblijvend een profiel aan, vul alle gegevens in en verstuur een huurverzoek. Daarna versturen wij jouw huurverzoek naar de verhuurder.

Stap in en rijd

Nadat de rit geaccepteerd is, kun je de trouwauto ophalen of word je gereden door de chauffeur. Spreek goed af met de verhuurder wanneer je de sleutel inlevert of de trouwauto teruggereden mag worden door de chauffeur. Goede reis!

Janneke
Het was even zoeken naar de witte trouwauto die paste bij onze dag. Via LoyaltyRide vond ik een trouwauto bij mij in een naastgelegen dorpje. Boeken was eenvoudig en snel geregeld!

Janneke trouwde afgelopen voorjaar in een trouwauto via LoyaltyRide.

Evert
Voor een groot bruiloftsfeest zocht ik 2 trouwbussen bij mij in de regio. Via LoyaltyRide vond ik diverse trouwbussen voor een scherpe prijs. Het was een fantastisch feest om vervoerd te worden in deze trouwbussen.

Evert huurde voor zijn bruiloft 2 trouwbussen via LoyaltyRide.

Waarom trouwbussen en trouwauto’s huren via LoyaltyRide?

Ben jij op zoek naar een geschikte trouwauto, volgauto of wellicht naar meerdere trouwbussen voor een feestelijke gelegenheid? Met of zonder chauffeur en bij jou in de buurt? Neem dan eens een kijkje op de overzichtspagina van LoyaltyRide. Hier worden dagelijks vele trouwauto’s en trouwbussen aangemeld voor diverse feestelijke gelegenheden. Eigenaren met passie voor hun trouwauto en trouwbussen die ze niet alleen inzetten voor eigen plezier. Van een klassieke Rolls-Royce tot een Kever cabrio. En dat voor een wel hele leuke prijs vanaf 165 euro per dag, inclusief verzekering, met of zonder chauffeur en alle verdere mogelijke kosten heb je al een betaalbare trouwauto in jullie stijl.

Bij LoyaltyRide zie jij welke trouwauto er bij jou in de regio beschikbaar is. Heb je een bepaald thema voor ogen? Stel dit in en vind de trouwauto of trouwbus die bij jullie dag past. Je trouwauto is snel digitaal geboekt. Onze verhuurders ontvangen de betaling pas nadat de trouwauto is gehuurd. Zo kunnen wij garanderen dat jij niet voor verrassingen komt te staan en huur je een trouwauto van een liefhebber. Veel plezier met het huren van jouw trouwauto, trouwbussen of oldtimer!

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag of kom je er niet helemaal uit? Kijk dan eerst eens bij deze veelgestelde vragen.

  • Je profiel
  • Verhuurder worden?