Facebook-Copy Created with Sketch. Instagram-Copy Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. Group 8 Created with Sketch.

Trouwauto huren in Eindhoven en omstreken

Trouwauto huren in Eindhoven? Huur in Eindhoven een trouwauto van de eigenaar. Bekijk ons unieke aanbod en reserveer online! Begin nu met boeken van jouw trouwauto bij LoyaltyRide

Populaire trouwauto's in Eindhoven en omgeving

Waarom trouwauto huren via LoyaltyRide?

Via Loyalty Ride huur je veilig en betrouwbaar een trouwauto van de eigenaar

Betrouwbare community

Alle verhuurders zijn gescreend. Betalingen vinden plaats via ons beveiligde platform. De verhuurder ontvangt de betaling pas nadat de trouwauto of trouwbus is verhuurd.

Lekker dichtbij

Met een groot aanbod vind je altijd wel beschikbare trouwbussen bij jou in de buurt. Boek een trouwbus of trouwauto en stap terug in de tijd!

Makkelijk zoeken en reserveren

Met de juiste zoekfilters ontdek je snel een trouwbus of trouwauto in jouw regio. Daarna regel je eenvoudig alles online.

Ruime keuze

Onze verhuurders gunnen iedereen een rit in een oldtimer. Zowel bedrijven als particulieren staan voor je klaar. Je vindt trouwbussen en trouwauto’s in alle soorten en maten.

Trouwauto huren in Eindhoven

Een trouwauto huren in Eindhoven is dankzij LoyaltyRide heel gemakkelijk. Via LoyaltyRide verbinden we oldtimerliefhebbers met iedereen die graag eens een ritje wil maken in een prachtige trouwauto. Als verhuurplatform zorgen we ervoor dat alle verhuurders van de trouwauto’s zijn geverifieerd. Zo kun jij zorgeloos genieten van jouw trouwrit in stijl.

Op deze pagina vind je een deel van het aanbod van trouwauto’s in Eindhoven. Daarnaast kan je altijd ook nog binnen een breder gebied zoeken waardoor je zeker jouw favoriete trouwauto kunt vinden. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een trouwauto, bruidsauto of een trouwbus? Wij bieden het allemaal aan.

Trouwlocaties in Eindhoven

Gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk. Eindhoven is een slimme, inventieve en beweeglijke stad voor een mooi huwelijksfeest. In Eindhoven trouwen is dan ook echt een feestelijke gelegenheid. Nu jullie trouwplannen vorm beginnen te krijgen, zijn jullie vast op zoek naar unieke trouwlocatie. In Eindhoven zijn er verschillende mooie trouwlocaties. Wij hebben hieronder een aantal trouwlocaties voor jou op een rijtje gezet in de stad Eindhoven.

Beachclub Sunrise, Eindhoven

Beachclub Sunrise is een unieke locatie gelegen aan het water van Aquabest in de omgeving van Eindhoven. Hier kun je terecht voor al je particuliere en zakelijke evenementen. Van bruiloften en feesten tot presentaties. Dankzij de verschillende zalen en locaties op de Beach club, kunt je kiezen uit een gevarieerd aanbod. Op 1 april 2019 opent het restaurant van Beachclub Sunrise in Eindhoven weer haar deuren!

Kasteel Heeze, Eindhoven

Kasteel Heeze in Eindhoven is een van de laatste bewoonde kastelen van Nederland. Dit kasteel bevindt zich in Heeze net buiten Eindhoven. Het kasteel biedt diverse ruimtes voor jullie huwelijksfeest. Het Kasteel in Eindhoven biedt zelf de mogelijkheid om het huwelijk buiten op het 2de binnenplein te vieren. Dit is mogelijk in de zomermaanden. Kasteel Heeze in Eindhoven is een officiële trouwlocatie.

Kapellerput, Eindhoven

De Kapellerput in Eindhoven is een bijzondere plek om te trouwen. Een droomlocatie in Eindhoven voor iedere bruiloft, persoonlijk met oog voor detail en alles onder 1 één dak. Willen jullie trouwen in de grootste boomhut van Eindhoven de Kapellerput? Midden in de natuur, tussen het geritsel van de bladen en heerlijke bloesemgeur? Hier geef je in alle rust het ja-woord.

Sapor Smaakpaviljoen, Eindhoven

Trouwen bij de Sapor Smaakpaviljoen in Eindhoven is heerlijk ongedwongen. Deze locatie is landelijk gelegen in het Brabantse Valkenswaard vlakbij Eindhoven. Deze unieke locatie in Eindhoven prikkelt al je zintuigen, met heerlijke gerechtjes, tot complete diners die vers worden bereid in de eigen keuken. Het Sapor Smaakpaviljoen is een begrip in Eindhoven.

Bezienswaardigheden in Eindhoven

Het meest innovatieve en creatieve deel van Eindhoven is gelegen op het voormalige Philips terrein net buiten het centrum van Eindhoven. . Daar waar je voor 2004 alleen met een daarvoor bedoeld pasje binnenkwam, is de voormalige ‘verboden stad Eindhoven’ nu voor iedereen toegankelijk. Oude fabrieken en kantoren doen tegenwoordig dienst als wooncomplex met hippe lofts, als restaurant, winkels en hotels. De markt in Eindhoven is sinds de nederzetting een belangrijke plaats geweest voor Eindhoven. Nog altijd heeft de Eindhovense Markt een belangrijke functie. Een heerlijke plek om lekker te ontspannen en te genieten van de binnenstad van Eindhoven. Naast de markt in Eindhoven vind je het winkelcentrum de Heuvel Galerie met honderden winkels. In het zuiden van Eindhoven ligt het stadswandelpark een fantastische plek om te genieten van de natuur en fraaie beeldende kunst die verspreid over het park te vinden zijn in Eindhoven.

Evenementen in Eindhoven

Jaarlijks zijn er vele evenementen in Eindhoven. GLOW is een groot jaarlijks terugkerend lichtfestival die de stad Eindhoven letterlijk in het licht zet met internationale allure. Gedurende dit evenement trekt Eindhoven honderdduizenden mensen. Eindhoven organiseert ook de lichtjesroute, een route van 22 kilometers lang door Eindhoven heen die ontstaan is bij de bevrijding van Eindhoven. Langs deze route zijn allerlei kleine en grote lichtobjecten zichtbaar. De Dutch Design week is een evenement die voorkomt uit de dag van het ontwerp. Tijdens dit evenement in Eindhoven zijn er talloze lezingen, workshops, seminars en exposities zoals de Graduation Galleries van Design Academy Eindhoven. Liefde voor sport? Neem dan deel aan de Marathon van Eindhoven, dit is een jaarlijks topsportevenement binnen in de binnenstad van Eindhoven waar echte profs ervoor gaan om het baanrecord te verbreken met circa 17.000 deelnemers. Daarnaast organiseert Eindhoven een hoop leuke festivals zoals het fijne feestdagen festival, koningsnacht en carnaval in het Lampegat in Eindhoven.