Facebook-Copy Created with Sketch. Instagram-Copy Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. Group 8 Created with Sketch.

Trouwauto huren in Rotterdam en omstreken

Trouwauto huren in Rotterdam? Huur in Rotterdam een trouwauto van de eigenaar. Bekijk ons unieke aanbod en reserveer online! Begin nu met boeken van jouw trouwauto bij LoyaltyRide

Populaire trouwauto's in Rotterdam en omgeving

Waarom trouwauto huren via LoyaltyRide?

Via Loyalty Ride huur je veilig en betrouwbaar een trouwauto van de eigenaar

Betrouwbare community

Alle verhuurders zijn gescreend. Betalingen vinden plaats via ons beveiligde platform. De verhuurder ontvangt de betaling pas nadat de trouwauto of trouwbus is verhuurd.

Lekker dichtbij

Met een groot aanbod vind je altijd wel beschikbare trouwbussen bij jou in de buurt. Boek een trouwbus of trouwauto en stap terug in de tijd!

Makkelijk zoeken en reserveren

Met de juiste zoekfilters ontdek je snel een trouwbus of trouwauto in jouw regio. Daarna regel je eenvoudig alles online.

Ruime keuze

Onze verhuurders gunnen iedereen een rit in een oldtimer. Zowel bedrijven als particulieren staan voor je klaar. Je vindt trouwbussen en trouwauto’s in alle soorten en maten.

Trouwauto huren in Rotterdam

Een trouwauto huren in Rotterdam is dankzij LoyaltyRide heel gemakkelijk. Via LoyaltyRide verbinden we oldtimerliefhebbers met iedereen die graag eens een ritje wil maken in een prachtige trouwauto. Als verhuurplatform zorgen we ervoor dat alle verhuurders van de trouwauto’s zijn geverifieerd. Zo kun jij zorgeloos genieten van jouw trouwrit in stijl.

Op deze pagina vind je een deel van het aanbod van trouwauto’s in Rotterdam. Daarnaast kan je altijd ook nog binnen een breder gebied zoeken waardoor je zeker jouw favoriete trouwauto kunt vinden. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een trouwauto, bruidsauto of een trouwbus? Wij bieden het allemaal aan.

Trouwlocaties in Rotterdam

Trouwplannen aan het maken in de havenstad Rotterdam? Rotterdam ligt aan de Nieuwe Maas en is lange tijd de grootste haven van de wereld geweest. In Rotterdam trouwen is een dan ook echt een feestelijke gelegenheid. Nu jullie trouwplannen vorm krijgen zijn jullie vast opzoek naar een passende trouwlocatie in Rotterdam. In de stad Rotterdam zijn er verschillende prachtige trouwlocaties. Wij zochten een aantal trouwlocaties voor je uit in de grootste havenstad van Nederland.

Het Koetshuis, Rotterdam

Het Koetshuis in Rotterdam is volledig gerestaureerd en afgestemd op het faciliteren van hedendaagse evenementen in Rotterdam. Het bijzondere pand in Rotterdam heeft een heel eigen karakter en zowel binnen als buiten een sfeervolle uitstraling. Het prachtige terras biedt extra mogelijkheden: alles precies zoals je dat wilt!

RDM Kantine, Rotterdam

De RDM Kantine in Rotterdam is een prachtige industriële locatie te midden van de Rotterdamse Dokhaven. Op de plek waar vroeger de arbeiders van de RDM bijkwamen van noeste arbeid en hun boterham uit de trommel aten, kun je nu ook trouwen, dineren en feest geven. Bij mooi weer is het buitenplein open om het feest gedeeltelijk in de Rotterdamse buitenlucht te vieren. De gasten worden getrakteerd op een fenomenaal uitzicht van Rotterdam! Je kunt de beleving van de haven zelfs uitbreiden door de gasten te laten arriveren met de watertaxi of waterbus in Rotterdam.

Pompgebouw de Esch, Rotterdam

Het Pompgebouw de Esch in Rotterdam is een rijksmonument en ooit eigendom geweest van de Rotterdamse drinkwaterleiding. Het gebouw is prachtig en zeer centraal gelegen in Rotterdam. De paleiszaal is de centrale zaal met een schitterende marmeren vloer, een heuse sterrenhemel, een bijzondere combinatie van moderne historie.

Euromast, Rotterdam

De locatie voor mensen die houden van de Rotterdamse Skyline. Geniet van een culinaire maaltijd met het beste uitzicht op de stad Rotterdam. Word met je hoofd in de wolken wakker naast de liefde van je leven en hef op 100 meter het glas. De Euromast in Rotterdam biedt mogelijkheden voor iedere feestelijke gelegenheid op hoogte met zelfs de mogelijkheid om te abseilen.

Bezienswaardigheden in Rotterdam

Rotterdam is een prachtig stad voor een dagje samen erop uit. Aangekomen in het centrum zie je waarschijnlijk als eerst de prachtige Erasmus brug. De brug verbindt Rotterdam zuid met het centrum. Vanuit hier heb je prachtig uitzicht op het water en kun je naar het stadhuis en schouwburgplein in Rotterdam. Dit zijn de meest bruisende en levende pleinen in het centrum van de stad Rotterdam. Ook kun je Euromast beklimmen, de 185 hoge toren is het zijn spitse mast een symbool voor de stad Rotterdam. Met een glazen lift is het hoogste punt 180 meter bereikbaar voor publiek. Je kunt ook een kijkje nemen in Museumpark Rotterdam, op dit prachtige landgoed zijn verschillende kunstwerken te vinden. Wil je totaal iets anders en houd je van dieren? Dan is Diergaarde Blijdorp in Rotterdam zeker een aanrader, dit is een van de mooiste en uitgebreide dierentuinen van Nederland sinds 1938. Natuurlijk is de Rotterdamse Haven ook een bezoekje waard, tussen 1962 en 2004 was dit de grootste haven ter wereld.

Evenementen in Rotterdam

Er zijn ook heel wat evenementen in Rotterdam. Een van de leukste evenementen is in de zomerperiode tijdens het zomercarnaval in Rotterdam. Het kleurrijke zomercarnaval is afgeleid van het carnaval in Zuid-Amerika en hier komen mensen vanuit de hele wereld op af. De straten in Rotterdam komen in deze dagen helemaal tot leven met tropische muziek en heerlijke geuren. Houd je van Jazz dan is de North Sea Round Town in Rotterdam ook de moeite waard om te bezoeken. Tijdens de North Sea Round Town worden er meerdere gratis jazzconcerten gegeven op onverwachtse plekken in Rotterdam. Toch meer behoefte aan architectuur? In dit geval is de Dag van de Architectuur een echte aanrader. Tijdens deze dag neem je in Rotterdam een kijkje in bijzondere Rotterdamse gebouwen die normaal niet toegankelijk zijn.